In de frisse lente van 2019 starten broers François en Laurent Poissonnier hun eigen zaak in hartje Maldegem. Ze dopen het Bistro Bro, een speels allitererende knipoog naar hun familieband.

Wil je nieuwe smaken ontdekken en genieten van een verfijnd menu, zonder te moeten afgeven op de warme, persoonlijke sfeer van je lievelingsrestaurant? Bistro Bro serveert verfijnde gerechten die toegankelijk zijn, aangeboden in een gezellige setting. Je geniet er voluit van verrassende smaken in een no-nonsense geheel. De keuken van Bistro Bro biedt kwaliteit, mét karakter en de nodige portie feelgood.

François

Bistro Bro-chef François Poissonnier is tweeëntwintig en studeerde af aan Hotelschool Ter Duinen in Koksijde. Sindsdien deed hij al ervaring op in de keukens van onder andere Elckerlyc en Kwizien in Maldegem en sterrenrestaurant Sel Gris in Knokke-Heist. François kent zijn keuken door en door en speelt maar wat graag met smaken, texturen en afwerkingen. Zijn fingerspitzengefühl vindt zonder twijfel een smaakvolle weg naar je bord.

Laurent

Kom je langs bij Bistro Bro? Dan zal Laurent Poissonnier je op je wenken bedienen. Zijn gemeenzaamheid en oog voor detail maken hem de ultieme zaalchef. Vol ondernemingszin vervoegt hij op zijn twintigste al zijn broer in hun zaak. Laurent studeerde net als François af aan Hotelschool Ter Duinen en schoolt zich constant bij, naast de ervaring die hij al opdeed bij onder andere La Trinité in Sluis.